Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Conveni/Acord ICAB- Comissió d'Assistència Jurídica Gratuïta de Barcelona (CAJGB)

La Comissió de Relacions amb l'Administració de Justícia (CRAJ) informa que s'ha assolit un acord amb la Comissió d'Assistència Jurídica Gratuïta de Barcelona (CAJGB), arran del qual els lletrats podreu sol·licitar informació sobre l'estat en què es troba la tramitació dels expedients de Justícia Gratuïta que us afectin. Per fer-ho només haureu de remetre un correu electrònic a la direcció cajg.barcelona.dj@gencat.net i indicar bé el número d'expedient, bé el nom del justiciable.


Així mateix, en el cas que vulgueu sol·licitar una entrevista amb el personal tècnic de la CAJGB haureu d'enviar un e-mail a l'esmentada adreça de correu electrònic indicant el número d'expedient i succintament el motiu de la consulta.


Les consultes seran respostes via correu electrònic per l'esmentat servei en el termini de 48 hores.

Mercedes Cora Calabuig

Contactes