Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Acord TSJC-CICAC. Ordre de prelació en els judicis

D'acord amb el que estableix l'article 188 de la LEC, és causa de suspensió de la vista quan l'advocat defensor es trobi davant la coincidència d'assenyalaments pel mateix dia a diferents tribunals i li hagi estat impossible per l'horari fixat, assistir a tots dos, sempre que acrediti suficientment que, a l'empara de l'art. 183, ha intentat, sense resultat un nou assenyalament que evités la coincidència.

En aquest cas, té preferència la vista relativa a una causa criminal amb pres i, en defecte d'aquesta actuació, la d'assenyalament més antic, i si els dos assenyalaments són de la mateixa data, s'ha de suspendre la vista corresponent al procediment més modern.

No s'acordarà la suspensió de la vista si la comunicació de la sol·licitud es produeix amb més de tres dies de retard des de la notificació de l'assenyalament que es rebi en segon lloc. A aquests efectes, cal adjuntar a la sol·licitud una còpia de la notificació de l'esmentat assenyalament. Aquest punt no és aplicable a les vistes relatives a una causa criminal amb pres, sens perjudici de la responsabilitat en que s'hagi pogut incórrer.

Documents

Contactes