Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Justificants d'actuacions professionals en matèria d'assistència jurídica gratuïta

Descripció del servei

A través d'aquest servei, els professionals del Servei de Defensa d'Ofici poden presentar a l'Administració el justificant de les actuacions realitzades dins del Torn d'Ofici i Assistència al Detingut.

Tramitació

Les actuacions realitzades en el marc d’una designa o telefonema de Torn d’Ofici i Assistència al detingut poden ser presentades a l’ICAB:

1.- A través del web ICAB, accedint, mitjançant identificació i contrasenya, a la teva àrea personal, apartat de Torn d’Ofici.

Per poder justificar l'actuació s’haurà d'entrar en la designa o telefonema que es vulgui i fer clic sobre el botó d'actuacions, introduint a continuació les dades de l'actuació concreta que  s’hagi de justificar  (data, assumpte, jutjat) i acompayar el document que acredita la realització de l’actuació.

Àrea Personal

Manual justificació on-line

Presencialment a través el Registre de l’ICAB

Per justificar les actuacions realitzades és imprescindible presentar l'imprès o full justificant corresponent, degudament complimentat, adjuntant còpia de la resolució judicial o document acreditatiu de la intervenció realitzada. Qualsevol altra actuació no relacionada en els fulls justificants s'haurà d'acreditar assenyalant l'opció “altres” i acompanyant carta explicativa.

Termini de presentació dels justificants

Conforme a l'establert a l'article 25.2 del Decret 252/96, de 5 de juliol, el termini per a la presentació dels justificants d'actuacions realitzades per Torn d'Ofici és d'un mes a partir de la realització o admissió a tràmit de l'actuació que es justifica.

Tanmateix, en cap cas es podrà admetre la compensació d'actuacions realitzades en un període superior a l'any immediatament anterior.

Les actuacions que hagin estat justificades podran ser objecte de validació i comprovació pel Departament de Torn d’Ofici de l’ICAB  de conformitat amb el que preveu l’article 21. 4 del Reglament del Servei de Defensa d’Ofici i Assistència Jurídica Gratuïta.

Departament / Comissió responsable

Servei de Defensa d'Ofici

Normativa

Pots consultar aquí la normativa profesional

Documents

Contactes