Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Pràctiques tutelades en Torn d'Ofici

Mitjançant Acord de la Junta de Govern de l’ICAB del passat 2 de juliol de 2012 hem posat en marxa un programa conjunt de pràctiques tutelades  que permetrà als professionals del  servei de Defensa d’Ofici i Assistència la persona Detinguda col·laborar en la formació dels alumnes de l’Escola de Pràctica Jurídica de l’ICAB, incidint i millorant la formació d’aquests en una matèria tan específica com és l’assistència jurídica gratuïta i el Torn d’Ofici.

En aquest sentit, en assumptes en els que la vista de judici oral tingui una previsió de durada de més de 10 sessions, assumptes que tinguin una especial complexitat o presentin un especial interès jurídic en les diferents matèries, el professional designat o designada podrà sol·licitar l’adscripció de lletrats o de lletrades en pràctiques, que podran conèixer i participar, sota la tutela del professional de Torn d’Ofici, en les tasques de preparació prèvia, assistència a judici, estudi de l’assumpte i seguiment del procediment, coneixent de primera mà la importància de la  funció social que l’advocacia porta a terme des del Torn d’Ofici.

En agraïment per la col·laboració en la formació pràctica de nous companys i companyes, l’ICAB compensarà els professionals i les professionals que assumeixin el paper de tutor o tutora amb un bo formatiu de 10 hores, que podran fer servir en qualsevol dels programes de formació de l’ICAB.

Contactes