Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Gestió de cites - Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya

> ENLLAÇ CITES

La Comissió d'Estrangeria del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona ha arribat a un acord amb la Generalitat de Catalunya pel qual l'ICAB gestionarà cites dels procediments que són actualment competència de la Generalitat en virtut Reial Decret 1463/2009, de 18 de setembre, de traspàs de funcions i serveis a la Generalitat en matèria d’immigració: autoritzacions inicials de treball per compte propi o aliè de les persones estrangeres que desenvolupin a Catalunya la seva relació laboral.

Arran d'aquest acord, per tal de gestionar cites dels procediments d’autoritzacions inicials i modificacions que actualment són competència de la Generalitat, us informem que la Comissió d’Estrangeria habilitarà progressivament els calendaris necessaris per poder reservar cites.

Documents

Contactes