Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Alter Mútua dels Advocats

Alter Mútua dels Advocats va néixer l’any 1840, com una institució sense ànim de lucre, convertint-se en l'entitat asseguradora de l'advocacia catalana.

Ja des dels seus inicis fins a l’actualitat, està establerta per tots els col·legis d'advocats de Catalunya per a la previsió social dels seus col·legiats/des, exercint fonamentalment una modalitat asseguradora de caràcter voluntari, alternatiu i complementari al sistema públic de la Seguretat Social, mitjançant aportacions a prima fixa o variable de les persones mutualistes.

El seu funcionament té caràcter democràtic i està gestionada sota la supervisió d'una Junta directiva que és escollida directament pels propis/es socis/es.

L’objecte de la Mútua és l’exercici de la previsió social mitjançant la realització d’operacions d’assegurança directa i capitalització, dins els límits que la legislació vigent assenyali en cada moment.

Així mateix, la Mútua realitza també, operacions de gestió de fons de pensions i prestacions de caràcter social. Sempre pensant en la persona que hi ha darrera de cada advocat/da.

Cobertura per a l’exercici per compte propi

Informació de la cobertura per a l’exercici de l’advocacia per compte propi a Alter Mútua dels Advocats en compliment d’allò establert en la Disposició Addicional 46 de la Llei 27/2011 d’1 d’agost sobre actualització, adequació i modernització del sistema de Seguretat Social.

Alter Professional

ALTER PROFESSIONAL és el conjunt de cobertures alternatives més complet del mercat. Creat pensant en el que necessita l'advocat/da que exerceix per compte propi, amb avantatges i innovacions importants per oferir en tot moment la màxima qualitat.

ALTER PROFESSIONAL JOVE, s'adapta a l'advocacia jove menor de 41 anys que inicien en la professió, oferint la possibilitat de pagar menys durant els 3 primers anys.

Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
Delegació Alter Mútua dels Advocats
Mallorca, 283 - Planta 0
08037 Barcelona , Barcelona – España
Tel. 93 601 33 35

Alter Mútua dels Advocats Seu Central
Roger de Llúria, 108
08037 Barcelona , Barcelona – España
Tel. 93 207 77 75

Documents

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Alter Mútua dels Advocats de Catalunya
    Roger de Llúria, 108
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 207 77 75 T. 902 51 27 77 E. altermutua@altermutua.com