Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Postgraus ICAB - Professorat

Beatriz Gil

Llicenciada en Dret i Postgrau en Dret civil català a la Universitat de Barcelona, i Postgrau en Pràctica Jurídica a l'ICAB. Jutge substituta en diferents jutjats de Barcelona i assessora jurídica de l’Ajuntament de Badalona. Actualment és advocada al seu propi despatx, Gil Teixidó Abogados.

Estela Yélamos

Advocada a Riba Vidal Advocats i Professora Associada de Dret Processal UPF

Adrià Rodes

Advocat. Doctor en Dret Constitucional i politòleg. Actualment, exercint l'advocacia després d'haver estat professor a la Universitat Autònoma de Barcelona i d'haver treballat com a Magistrat suplent a l'Audiència Provincial de Barcelona.

Laura Díez

Catedràtica acreditada en Dret Constitucional a la Universitat de Barcelona. Directora del Diploma de Postgrau en Dret Públic de la UB. Directora del Gabinet del Secretari  d’Estat de Relacions amb les Corts (Ministeri de Presidència).

Juan-Luis Monestier

Advocat i Doctor Europeu. Ajudant de Doctor Acreditat a la Universitat de Granada. Autor de 15 publicacions “Defensa frente al Ruido. Jurisprudencia y formularios; Capítulos: «Estrategias de protección de los consumidores tras el RD-ley 1/2017, de 20 de enero. Nuevos ámbitos de actuación para los abogados»,

Salvador Cuenca

Lletrat del Tribunal Europeu de Drets Humans. Prèviament ha estat Oficial de Drets Humans de les Nacions Unides a Sudan del Sud i membres de l'oficina de drets fonamentals de Frontex. Ha impartit formació en drets humans i dret Internacional humanitari per la Creu Roja i ha col·laborat com a investigador visitant en l'Institut Iberoamericà de l'Haia per la pau i els drets humans.

Anna Maria Mengual

Lletrada del Tribunal Europeu de Drets Humans. Actualment, cap en funcions de la Divisió Espanyola del Tribunal. Llicenciada en Dret i Màster en Relacions Internacionals per l’institut d’Estudis Internacionals i el desenvolupament, IHEID de Ginebra.

Guillem Cano

Lletrat del Tribunal Europeu dels Drets Humans des de 2005. Actualment, lletrat a la Divisió d’investigació i el servei de Jurisconsulta del Tribunal. Participa com a docent en cursos i seminaris sobre els drets humans. Llicenciat en Dret i màster en Estudis Internacionals per la Universitat d’Estrasburg.

Francisco Ramos

Advocat i soci del despatx Ramos&Arroyo Abogados. Professor titular de Dret Processal de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Christian Herrera

Advocat. Professor titular acreditat de Dret Processal. Director del Màster de l’advocacia de l’Abat Oliba CEU. Doctor Europeu en dret processal Internacional de la Universitat de Bolònia.

Joan Agustí

Magistrat especialista, Titular del Jutjat del Social número 33 de Barcelona. Promotor de diverses causes prejudicials davant el TJUE. Membre de la xarxa d’experts en drets de la Unió Europea. Professor de dret del treball de la UAB, UPF i Ramon Llull. Col·labora amb els fòrums Arazandi i ESADE. Ex advocat d’UGT.

Tiziana Di Ciommo

Advocada a PricewaterhouseCoopers (PWC). Professora de Dret Processal a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i doctora per la Facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra.

Diego Fernández

Advocat especialitzat en drets humans i fundador al 2012 del despatx DDHH advocats, especialitzat en el Tribunal Europeu de Drets Humans i el Comitè de Drets Humans de Nacions Unides. Llicenciats en dret per part de la Universitat de Granada. Premi Nacional Aranzadi per la obra “El dret de defensa en l’espai judicial europeu”.

Contactes