Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Postgraus ICAB

PRESENTACIÓ: Sessió informativa del Postgrau de Dret Comunitari i Drets Humans de la UE, el 18 de setembre a les 19h a l'Aula 5 del Centre de Formació. A càrrec de la coordinadora, la lletrada Beatriz Gil i amb la presència del Secretari de la Junta de l'ICAB, Jesús Sánchez, i la lletrada Verónica Dávalos per exposar la seva experiència com a lletrats que han defensat assumptes davant el TJUE.

El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza un Postgrau en Dret Europeu dirigit a l’advocat/da en exercici que es vol especialitzar en aquesta àrea del Dret o al Graduat/Llicenciat en Dret interessat/da en formar-se en Dret Europeu.

La formació té una durada de 100 hores i combina casos pràctics amb part teòrica. La formació està dividida en dos mòduls; el Mòdul I són els mecanismes de defensa dels drets fonamentals a la CE i el TEDH; i el Mòdul II, que és el Dret Comunitari i el TJUE.

El preu del Postgrau inclou una visita institucional al Parlament Europeu i al TJUE el 21 de novembre (també inclou el viatge, un dinar i part de l’allotjament).

El professorat del Postgrau està format per especialistes en la matèria com ara advocats/ades, lletrats/ades del TEDH i jutges/esses.

El Postgrau en Dret Europeu de l'ICAB té una durada de sis mesos, comença al mes d’octubre del 2018 i acaba al març del 2019 i les classes son dilluns i dimarts de les 19 a 21h.

Per més informació, podeu contactar amb postgraus@icab.cat

Documents

Contactes