Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Pràctiques de formació (EPJ i Màsters)

El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) ha considerat convenient implicar en la formació dels alumnes inscrits en un dels programes de Màsters o de l'Escola de Pràctica Jurídica (EPJ) i altres ofertes de la formació inicial, als companys que, amb demostrada expertesa, estan a disposició d’aportar coneixements pràctics als futurs advocats, mitjançant  la realització de pràctiques externes en els diferents àmbits del Dret i amb la finalitat d’assolir les destreses, habilitats  i competències pròpies de la professió d’advocat; instrumentalitzant la col·laboració a través d’un sistema d'atenció i permanència reglada en despatxos d’advocats, institucions públiques, Jutjats, Fiscalia i assessories jurídiques d’empreses.

Per a la seva instrumentalització, l’ICAB ha gestionat diferents convenis de cooperació educativa amb despatxos, institucions públiques i empreses per a l'acceptació d'estudiants per a tal finalitat.

Les CONDICIONS I CONTINGUT de les pràctiques són les següents:

 1. La durada de l’estada a despatxos està establerta en 300 hores, en horari de matins. Aquest termini serà prorrogable per 300h mentre duri el programa formatiu d’EPJ o Màsters.
 2. L’activitat de l’alumne es desenvoluparà sota la supervisió de dos tutors, amb una experiència professional mínima de 5 anys en l’exercici de la professió, i abastarà el màxim de matèries que puguin ésser d’interès per a la seva formació pràctica.
 3. El despatx emetrà un informe anual relatiu a la presència de l'alumne en el lloc de treball assignat i del seguiment del programa específic establert, que remetrà al departament competent de l’ICAB amb una valoració d’assoliment d’objectius del programa de pràctiques.

Tots els alumnes de l’Escola de Pràctica Jurídica i d’altres Màsters de formació per obtenir el títol d’advocat; així com els de les activitats formatives d’especialització del programa Màsters ICAB interessats, poden enviar el seu currículum i un llistat d’entre 5 i 10 opcions a l’adreça de correu electrònic: practiquesdeformacio@icab.cat

Documents

Contactes

  • Altres telèfons ICAB 
  Escola de Pràctica Jurídica (EPJ)
  Mallorca, 283
  Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 cat / 5434 cast F. 93 215 04 29 E. escola@icab.cat


  • Altres telèfons ICAB 
  Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters
  Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat