Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

ARBITRATGE - Inscripció en el Registre d’Àrbitres de l'ICAB

DESCRIPCIÓ DEL SERVEI:

L’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, a petició del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, elabora un Registre d’Àrbitres, que podrà ser consultat a través del web col·legial i que estarà permanentment actualitzat.

DESTINATARIS DEL SERVEI:

Col·legiats/des exercents

TRAMITACIÓ:

 1. Per a sol·licitar la inscripció en el Registre d’àrbitres, caldrà que adreceu al CEMICAB per correu electrònic a cemicab@icab.cat la corresponent sol·licitud degudament emplenada, i que acrediteu documentalment la formació i/o experiència com a àrbitre, que consigneu en la sol·licitud.

També podeu adjuntar el vostre currículum vitae.

 1. Un cop aprovada per Junta de Govern la vostra inscripció en el Registre, rebreu la corresponent comunicació d’aquest acord.

En qualsevol moment, podeu també modificar les dades ja inscrites enviant la sol·licitud de modificació de dades al al CEMICAB per correu electrònic a cemicab@icab.cat

El termini aproximat de resolució de la seva sol·licitud és de 30 dies.

PREU:

Gratuït

 TRÀMIT ON-LINE 
Faci clic AQUÍ per realitzar la tramitació o comprovar la situació de la seva sol·licitud.

Documents

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
  Mallorca, 283 - Planta 0
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  De dilluns a dijous de 9 a 18 h / Divendres de 9 a 15 h - Horari d’agost: de dilluns a divendres de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat