Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

El Deganat Obert

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) dóna un nou impuls al Deganat Obert.

El Deganat Obert és una iniciativa a través de la qual la Junta de Govern està a disposició dels col·legiats i col·legiades per atendre els suggeriments relacionats amb l’exercici de la professió.

L’objectiu d’aquest servei és oferir la possibilitat als col·legiats i col·legiades de tractar personalment amb els membres de la Junta de Govern, aspectes que afecten a la professió o bé al Col·legi.

El nou impuls del Deganat es caracteritza per una atenció més personalitzada. Per aconseguir-ho i ser més eficaços en la resposta a donar als col·legiats i col·legiades, caldrà emplenar el següent formulari per agilitzar el tema a tractar.

Aquesta activitat es realitzarà cada dimecres de 18 a 20h, amb regularitat quinzenal.

Les trobades tindran lloc a la Sala Annexa de la seu col·legial (situada en el pas de l’avantsala de la Biblioteca al Pati de Columnes).

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Deganat
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5313 F. 93 487 15 70 E. deganat@icab.cat