Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Postgrau expert en Dret Europeu

Postgrau expert en Dret Europeu

Mecanismes de defensa dels Drets Fonaments a la Unió Europea (TJUE)  i en el Consell d’Europa (TEDH)

PRESENTACIÓ: Sessió informativa del Postgrau expert en Dret Europeu, el 18 de setembre a les 19h a l’Aula 62. A càrrec de la coordinadora, la lletrada Beatriz Gil.

El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza un Postgrau expert en Dret Europeu dirigit a l’advocat/da en exercici que es vol especialitzar en aquesta àrea del Dret o al Graduat/Llicenciat en Dret interessat/da en formar-se en aquesta àrea.

La formació té una durada de 100 hores i combina casos pràctics amb part teòrica. La formació està dividida en dos mòduls; el Mòdul I són els mecanismes de defensa dels drets fonamentals a la UE: TEDH; i el Mòdul II, que és el Dret Europeu; el TJUE.

El postgrau inclou una subvenció per fer una visita institucional al TEDH i al TJUE.

El professorat del Postgrau està format per especialistes en la matèria com ara advocats/ades, lletrats/ades del TEDH i jutges/esses.

El Postgrau expert en Dret Europeu de l'ICAB té una durada de sis mesos, comença al mes d’octubre del 2019 i acaba al abril del 2020 i les classes son dilluns i dimarts de les 19 a 21h.

Per més informació, podeu contactar amb postgraus@icab.cat

Contactes