Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Sistema de certificació d'enviament d'e-mail (eEvidence)

Sistema de certificació d'enviament d'e-mail (eEvidence)

Es comunica a tots els col·legiats que el Col·legi ha tancat un acord amb l’empresa SERENAMAIL per tal d’oferir el seu sistema de certificació d'e-mails eEvidence (www.eevid.com) amb un descompte del 20% sobre les tarifes establertes.

L’objectiu del Col·legi és poder oferir als col·legiats una eina de certificació que doni seguretat en els enviaments de correus electrònics (del propi e-mail i del seu contingut) en l’activitat professional.

L’ús del mail per comunicar-se amb tercers és cada cop és més freqüent i, per aquest motiu, també es produeixen incidències respecte a la confirmació de la recepció per part del destinatari.

El sistema eEvidence permet enviar emails amb seguretat d’una manera senzilla i sense cap intromissió ni participació per part del destinatari.

MÉS INFORMACIÓ I CONTRACTACIÓ:

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Màrqueting
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. marqueting@icab.cat