Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Sistemes de comunicació segura (Logalty)

Sistemes de comunicació segura (Logalty)

Logalty

Servei per a l'enviament de notificacions certificades, tant en paper (Logalty burofax), com electròniques (Logalty burofax electrònic), així com per realitzar contractacions electròniques segures.

Tot això, a través de la plataforma de Logalty (Tercera Part de Confiança regulada a l'article 25 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic), en un entorn telemàtic àgil, amb plena seguretat jurídica i importants estalvis de costos.

En concret, podràs fer:

 • Notificacions postals certificades ("burofax"), el lliurament amb integritat de contingut i justificant de recepció es duu a terme a una adreça postal del destinatari.
 • Notificacions electròniques certificades ("burofax electrònic"), el lliurament es realitza a una adreça electrònica i la recollida se signa mitjançant un codi PIN enviat per SMS a un mòbil. Contempla també la integritat del contingut i el justificant de recepció.
 • Contractacions electròniques certificades per correu electrònic, el destinatari rebrà un e-mail amb les indicacions per formalitzar el document a Logalty i signarà mitjançant un codi PIN enviat per SMS a un mòbil.

Els tres serveis compleixen amb tota la normativa que els és d'aplicació i són plenament vàlids des del punt de vista jurídic.

Aquesta nova eina, a més de ser molt més ràpida i eficient que els sistemes tradicionals, té un cost molt més competitiu.

 Els principals avantatges del servei per als col·legiats de l'ICAB són:

 • Enviaments segurs: L'eina ICAB-Logalty és el mitjà on el col·legiat podrà enviar les seves notificacions i contractes, a través d'una infraestructura segura, que comptarà amb xifrat de les comunicacions (SSL) per preservar la confidencialitat de les trameses.
 • Flexibilitat i innovació: ja que el servei permet, d'una banda, la remissió de notificacions electròniques o en paper i, d'altra, tramitar contractes electrònicament, sobretot a través del mateix sistema i sense moure's de l'oficina, tota la informació sobre els enviaments es tramita electrònicament. El col·legiat podrà accedir a serveis de tecnologia d'avantguarda sense necessitat de realitzar cap tipus d'inversió.
 • Validesa jurídica: enviament de notificacions i contractes amb certificació de contingut, justificant de recepció i consignant data i hora d'enviament i perfeccionament. Dipòsit notarial del resum del contingut de l'enviament i certificació de segellat de temps per una Entitat de Certificació. Custòdia de la prova durant 5 anys, com a mínim
 • Estalvi significatiu de costos sobre altres serveis de notificació i contractació tradicionals. Podran estalviar al voltant del 80% en els enviaments electrònics i sobre un 40% en els postals, podent realitzar enviaments de notificacions postals internacionals a més de 130 països.

Per als ciutadans, els principals beneficis són la garantia, eficàcia i rapidesa en la tramitació dels serveis.

* NOTA: Recordeu que per utilitzar el sistema cal tenir les finestres emergents habilitades. Teniu un document sobre com habilitar-les aquí.

Documents

Contactes

  • Altres telèfons ICAB 
  LOGALTY
  Av. Industria, 49
  28108 Alcobendas, Madrid - España

  T. +34915145800 E. info@logalty.com