Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Conferències on-line i Webinars

Webinar: L'advocacia davant del COVID-19'

22/04/2020

Mª Eugènia Gay, degana de l'ICAB, i Jesús Sánchez, secretari de la Junta de Govern de l'ICAB. Moderat per Pedro del Rosal, responsable des de Wolters Kluwer de la secció legal de Cinco Días i El País.


 

Conferència on-line: 'Insolvències i Segona Oportunitat en temps de crisi'

28/04/2020

Presenta: Mª Eugènia Gay, degana de l'ICAB. Modera: Jesús Sanchez, secretari de la Junta de Govern de l'ICAB, i Martí Batllori, advocat.
Ponents: Elisa Escolà, advocada; José María Fernández Seijo, magistrat de la secció 15a de l'Audiència Provincial de Barcelona; Octavio Gracia, economista, jurista; i Borja Pardo, advocat.

Preguntes resoltes sobre la Conferència (PDF).


 

Conferència on-line: 'La problemàtica dels arrendaments de locals de negoci derivada del coronavirus: clàusula rebus vs suspensió del contracte'

30/04/2020

Presenta: Mª Eugènia Gay, advocada, degana de l’ICAB. Modera: Jesús Mª Sánchez García, advocat, secretari de la Junta de Govern.
Ponents: Cristina Vallejo, advocada i diputada de la Junta de Govern de l'ICAB, responsable de formació. Javier Orduña, catedràtic de Dret Civil a la UV i exmagistrat de la Sala 1a del Tribunal Suprem. Francisco Pertiñez, professor titular de Dret Civil de la UG. Alberto Torres, advocat. Director Jurídic de Sepín. President de la Secció de Secció d'Arrendaments Urbans, Propietat Horitzontal i Immobiliari de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Madrid (ICAM).


 

Conferència on-line: 'Reptes i mesures de xoc en matèria concursal'

Guies d'actuació i mesures davant de l'allau de concursos que s'aveïnen

5/05/2020

Presenta: Mª Eugènia Gay, degana de l'ICAB. Modera: Yvonne Pavia, administradora concursal i diputada de la Junta de Govern de l'ICAB.
Ponents: Marta Cervera, magistrada de la Secció 15 de l'Audiència Provincial de Barcelona (en comissió de serveis); Bárbara Córdoba, magistrada del Jutjat Mercantil núm. 13 de Madrid; Yolanda Ríos, magistrada del Jutjat Mercantil núm. 1 de Barcelona.

 

Conferència on-line: 'Tendències normatives que estableixen la mediació com a eina clau per a l'advocacia en temps del COVID-19'

6/05/2020

Presenta: Mª Eugènia Gay, degana de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona. Modera: Nuria Flaquer, diputada de la Junta de Govern de l'ICAB responsable de Mediació.
Ponents: Raquel Alastruey, magistrada; Marta Martinez, degana del Col·legi d'Advocats i Advodades de Tortosa i Presidenta de la Comissió de Mediació del Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya (CICAC); Isabel Giménez García, jutgessa del Mercantil; Juan Antonio Rodríguez, degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats Santa Cruz de la Palma i President de la subcomissió de Mediació del Consell General de l'Advocacia Espanyola (CGAE).

 

Conferència on-line: 'Aspectes substantius i processals del dret de resolució dels contractes amb consumidors i usuaris que regula l'article 36 del RDL 11/2020'

7/05/2020

Presenta: Mª Eugènia Gay, advocada i degana de l'ICAB. Modera: Jesus Sanchez, advocat i secretari de la Junta de Govern de l'ICAB; Cristina Vallejo, diputada de la Junta de Govern de l'ICAB, resposable de Formació.
Ponents: Chantal Moll, professora de Dret Civil de la UB, vicepresidenta de la Secció de Dret Civil de l'ICAB; Manuel J. Marín, catedràtic de Dret Civil de la Universitat de Castilla-La Mancha; Francisco Pelaez, advocat, professor de Dret Processal LAW SCHOOL ESADE; Paz Cano, advocada, secretària de la Secció de Consum de l'ICAB i vocal de la Comissió de Normativa.

 

Conferència on-line: 'Mesures sociolaborals per a empleats i autònoms a conseqüència del COVID-19'

8/05/2020

Presenta: Mª Eugènia Gay, degana de l'ICAB. Modera: Jesús Sánchez, secretari de la Junta de Govern de l'ICAB.
Ponents: Emma Gumbert, advocada i diputada de la Junta de Govern de l'ICAB; Julio J. Naveira, advocat i exdegà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Mataró; Mar Serna, magistrada del Social del Jutjat Social núm. 23 de Barcelona i exconsellera de Treball de la Generalitat de Catalunya.


Conferència on-line: 'Responsabilitat patrimonial sanitària de l'estat versus responsabilitat civil post COVID-19'

8/05/2020

Presenta: Mª Eugènia Gay, degana de l'I·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB). Modera: Jesús Sánchez, secretari de la Junta de Govern de l'ICAB; Cristina Vallejo, diputada de la Junta de Govern de l'ICAB.
Ponents: Emilio Vega, degà del Col·legi d'Advocats de Guadalajara; Luis Rodriguez Pitarque, president de la Secció de Dret Processal de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB); Montserrat Raga, magistrada del Jutjat del Contenciós-Administratiu núm. 5 de Barcelona; Carlos Cabrera Padron, Advocat de l'Estat.

 

Conferència on-line: 'Estratègies i legislació enfront de la crisi de la COVID-19: reflexions des d'una perspectiva feminista'

18/05/2020

Modera: Marina Roig, vocal de la Comissió de Dones Advocades de l’ICAB; Andrea Accuosto, vocal de la Comissió de Dones Advocades de l'ICAB.
Ponents: Katharina Miller, llicenciada en Dret i Economia, presidenta de l’Associació Europea de Dones Juristes; Mercedes Martínez, inspectora de Treball, professora associada de la Universitat de Girona.

 

Conferència on-line: 'Qüestions relatives a la desocupació derivades de l'estat d'alarma'

19/05/2020

Presenta: Emma Gumbert, advocada, diputada de la Junta de Govern de l'ICAB. Modera: Enrique García Echegoyen, advocat, president de la Secció de Dret Laboral de l'ICAB.
Ponent: Víctor Santa-Bárbara, director Provincial del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE).


>VEURE MÉS CONFERÈNCIES ON-LINE