Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Catàleg bibliogràfic

Catàleg bibliogràfic

El catàleg és l’eina documental clau per a la cerca i localització de tots els fons posteriors a 1978 que integren la Biblioteca.

Proporciona referències bibliogràfiques (autor, títol, editor, any d’edició, matèries, ...) de localització (Sala de Lectura, Dipòsit, Hemeroteca), de disponibilitat de l’exemplar (prestable, reservat, etc.) i d’accés (pels recursos electrònics).

>>> ENLLAÇ DIRECTE AL CATÀLEG DE LA BIBLIOTECA

 1. Preguntes més freqüents (FAQS)
 2. Serveis relacionats
 3. Departament / Comissió responsable

Preguntes més freqüents (FAQ'S)

 • Puc consultar el catàleg de la Biblioteca des del meu despatx? Sí, només heu d’entrar a la pàgina web de l’ICAB, després a Biblioteca On Line i cliqueu l’opció Catàleg.
 • Què he de fer si no recordo o no tinc la meva clau d’accés? Canvi password Web ICAB
 • Trobaré el text complet d’un article de revista o d’un llibre al catàleg?  El catàleg proporciona dades bibliogràfiques per poder localitzar l’exemplar físicament i/o digitalment.

Serveis relacionats

 • Informació bibliogràfica i Servei de Referència: Atenció de consultes bibliogràfiques i assessorament sobre la cerca i recuperació d’informació dels els diferents recursos de la Biblioteca.
 • Difusió Selectiva de la Informació (DSI): Servei de Difusió Selectiva d'Informació (DSI)
 • Préstec: Préstec, Préstec sense desplaçament i Préstec Interbibliotecari i Servei d'Obtenció de Documents
 • Suggeriment de compra o desiderata: Podeu proposar l’adquisició d’un llibre que no es trobi en el nostre fons, omplint el formulari de suggeriment de compra o desiderata. La Biblioteca avaluarà la viabilitat de la proposta de compra segons la seva política d’adquisicions.
 • Novetats bibliogràfiques: Exposició permanent de les novetats que us permet estar al dia de les últimes obres rebudes a la Biblioteca. Novetats

Documents

Contactes

  • Altres telèfons ICAB 
  Departament de Biblioteca (Informació Bibliogràfica)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. bibliocatalogacio@icab.cat


  • Altres telèfons ICAB 
  Departament de Biblioteca (Préstec)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. biblioprestec@icab.cat


Enllaços