Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Servei de sumaris electrònics de revistes

Servei de sumaris electrònics de revistes

 

És un servei que ofereix la BICAB amb col·laboració de Dialnet. És un portal de difusió de la producció científica que integra diferents recursos i serveis documentals, principalment de l'àmbit hispanoamericà, i ofereix un servei d'alertes bibliogràfiques i una hemeroteca virtual interdisciplinària, a més d'una base de dades de continguts científics, ja sigui com a dipòsit o com a repositori d'accés a la literatura científica a text complet. 

Actualment la base de dades inclou sumaris de més de 10.000 revistes (de les quals més d’un miler són jurídiques), articles d'obres col·lectives, tesis doctorals, documents de treball-prepublicacions, llibres i ressenyes bibliogràfiques.

Com a persones col·legiades, una vegada registrats amb el correu de l’ICAB i vinculats a la nostra Institució, podeu:

  1. Seleccionar revistes i rebre avisos electrònics amb els sumaris a mesura que es publiquin nous números.
  2. Fer ús de l'opció de cerques avançades.
  3. Seleccionar documents a partir del resultat de les cerques.
  4. Enviar els documents per correu electrònic.
  5. Rebre informació puntual de la disponibilitat dels documents a la Biblioteca de l’ICAB.
  6. Obtenir el text complet dels documents accessibles directament des del servei Dialnet i demanar els que no estan disponibles online mitjançant el Servei del Centre de Documentació o d’Obtenció de Documents depenent es trobin o no a la nostra Biblioteca, aplicant les tarifes del Centre de Documentació o les tarifes del SOD.

Com ajuda podeu consultar la secció Com fer servir Dialnet que us permetrà conèixer en detall com registrar-vos, subscriure-us a les alertes de sumaris de revista o com fer cerques, entre d’altres possibilitats.