Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Màsters d'Especialització Jurídica ICAB

Màsters d'Especialització Jurídica ICAB

VOLS UN PLUS PER A LA TEVA FORMACIÓ? ET VOLS ESPECIALITZAR? Apúntat als Màsters d'Especialització Jurídica del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB)! 

El Departament de Formació del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) és un centre d'especialització jurídica creat l'any 2004 (sota la denominació de cAmpus) i dissenyat per ajudar al professional del Dret a estar sempre un pas endavant. Ensenyament i actualització jurídica es troben en un entorn adequat per adquirir i revitalitzar coneixements.

Aquí és on el professional del Dret treballa per assolir unes capacitats específiques que l’habilitaran per a la dedicació en una determinada àrea de coneixement:  Penal, Laboral, Processal Civil, Família, Dret de l’esport, Dret Internacional, Dret dels negocis, Propietat Industrial i Intel·lectual, Fiscal, Mediació, Societat de la Informació, Medi Ambient, Concursal...

El programa de Màsters de l'ICAB ofereix la possibilitat d’iniciar-se, a través de la formació, en l’especialització d’una branca del Dret. La normativa del nostre Ordenament Jurídic és cada cop més amplia i més especialitzada i és per això que el programa de Màsters ICAB té la vocació de ser el referent en la formació especialitzada dels Llicenciats o Graduats en Dret, comptant amb un equip de professors i col·laboradors ampli i plural.

Des de l'ICAB us volem oferir la possibilitat d’especialitzar-vos i, també, de rebre la formació continuada en àrees molt específiques del Dret, i d’informar de les novetats legislatives i jurisprudencials a aquells que ja tenen, en l’exercici professional, una dedicació preferent a una de les diferents àrees del Dret.

Grups reduïts. Màxim de 25-30 alumnes. Instal·lacions ubicades al cor de la ciutat de Barcelona. I a més, gaudireu d'una sala exclusiva d’estudi a la Biblioteca del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona per als alumnes tant de l'Escola de Pràctica Jurídica (EPJ) com dels  Màsters ICAB.

INSCRIPCIONS

BEQUES

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat