Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

EPJ - Tràmits de matrícula

Les persones interessades en el Postgrau de Pràctica Jurídica han de tramitar la preinscripció des de la pàgina web de l’ICAB  o bé personalment al Centre de Formació (c/ Mallorca, 281, telèfon 93 601 12 80).

Un cop realitzada la preinscripció, el pagament de la matrícula s’haurà de realitzar en el termini improrrogable de 8 dies naturals. En cas contrari, la reserva de plaça quedarà anul·lada.

Les persones que realitzin la preinscripció a través de la pàgina web de l’ICAB obligatòriament hauran de lliurar presencialment, en l'improrrogable termini de 8 dies naturals,  la totalitat de la documentació requerida. En cas contrari, la preinscripció quedarà anul·lada.

Documentació que cal acompanyar en el moment de formalitzar la matrícula:

  • Full de coneixement i acceptació de les normes de l'EPJ degudament signat
  • Fotocòpia del DNI
  • Fotocòpia de les dades bancàries
  • Fotocòpia del títol de Llicenciat/Graduat o del resguard de pagament dels drets d'expedició del títol o cas de restar pendents 10% crèdits per finalitzar la carrera: fotocòpia de l’expedient acadèmic.
  • Justificant de l’ingrès dels 1000 euros per formalitzar la matrícula al compte corrent bancari de l’ICAB
    IBAN:ES30 3183 0803 1620 0007 4928 - BIC:CASDESBBXX indicant en el concepte "pagament matrícula EPJ ANY" i el nom i cognoms de l’alumne.
  • Foto de carnet

Contactes