Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

EPJ - Superació del postgrau

Avaluació continuada mitjançant la realització de pràctiques de cada matèria, superació de les proves parcials i finals que considerin necessari realitzar els coordinadors de cadascuna de les àrees, i valoració de la participació de l’alumne en les activitats programades durant el curs.

Per superar el curs s’exigeix puntualitat, així com l’assistència, com a mínim, al 80% de les classes. Els retards superiors a 10 minuts tenen la consideració de no assistència a classe.

La superació del postgrau, aprovar la prova final i 3 anys d’exercici de la professió permetrà  l’accés al Torn d’Ofici a l’alumne que reuneixi la resta de requisits establerts pel Reglament del Torn d’Ofici en vigor des del 16 de maig de 2011, en aquelles matèries seleccionades com a formació especial per l’alumne.

Contactes