Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

La Comissió independent per al diàleg, la mediació i la conciliació organitza l’acte ‘Trobem l’entesa a través del diàleg’ el dilluns 23 d’octubre a la UB

19/10/2017
La Comissió independent per al diàleg, la mediació i la conciliació, formada per representants sindicals, patronals, universitats i col·legis professionals, organitza el dilluns 23 d’octubre, a les 12h, al Paranimf de la Universitat de Barcelona (UB) l’acte ‘Trobem l’entesa a través del diàleg’.
La Comissió independent per al diàleg, la mediació i la conciliació organitza l’acte ‘Trobem l’entesa a través del diàleg’ el dilluns 23 d’octubre a la UB

L’objectiu de la sessió és fer una crida al diàleg i aconseguir una sortida pactada a la situació política de Catalunya, trobar vies de diàleg i fugir de posicions extremes.

PROGRAMA

Benvinguda a l’acte a càrrec del Mgfc. Dr. Joan Elías, Rector de la Universitat de Barcelona.

Presentació de la Comissió, a càrrec de l’Excma. Sra. Maria Eugènia Gay, Degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB)

Conducció a càrrec de la Dra. Argèlia Queralt, professora de Dret Constitucional i directora editorial d’Agenda Pública.

Ponents:

Dra. Esther Giménez-Salinas, Catedràtica Emèrita de Dret penal i Criminologia, Universitat Ramon Llull. Directora Càtedra Justícia Social i Restaurativa, Pere Tarrés- URLL.

Excm. Prof. Dr. Federico Mayor Zaragoza, President de la Fundación Cultura de Paz, exdirector general de la UNESCO.

Dr. Francesc Xavier Moreno, professor de la UAB i director del màster homologat de la Generalitat de Catalunya en mediació familiar i Dret privat.

Sra. Milagros Pérez Oliva, periodista.

Conclusions:

Dra. Argèlia Queralt, professora de Dret Constitucional i directora editorial d’Agenda Pública.

>>> ES PREGA CONFIRMACIÓ D'ASSISTÈNCIA A TRAVÉS DEL SEGÜENT ENLLAÇ

#ComissioDialeg

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat