Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Mediació / CEMICAB

Creats els Premis ADR Justícia (Resolució Alternativa de Conflictes)

14/09/2017
La Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques del Departament de Justícia ha creat els Premis ADR Justícia (Resolució Alternativa de Conflictes), que tenen com a finalitat distingir i difondre els treballs de recerca i les millors iniciatives i pràctiques impulsades per ens, institucions i organismes públics o privats en l’àmbit de la mediació i altres mitjans de resolució de conflictes.
Creats els Premis ADR Justícia (Resolució Alternativa de Conflictes)

Els premis tenen l’objectiu de promoure, reconèixer i divulgar l’originalitat, la innovació, l’avenç teòric i/o l’aplicació pràctica de les millors recerques, i les millors experiències realitzades.

Els premis permetran promocionar i fomentar les vies de resolució alternativa de gestió de conflictes.

Properament es publicarà la convocatòria dels Premis ADR Justícia 2017 on trobareu les bases i els terminis de presentació de les sol·licituds de participació.
Podeu veure l’ordre de creació dels Premis ADR en aquest enllaç.

Contactes