Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances

Obertes les inscripcions per al Congrés de Responsabilitat Civil 2017!

26/04/2017
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza la XXIV edició del Congrés de Responsabilitat Civil i Assegurances dirigit als professionals del sector assegurador i advocats especialistes en la matèria, a celebrar els dies 18 i 19 de maig de 2017.
Obertes les inscripcions per al Congrés de Responsabilitat Civil 2017!

La dinàmica realitat econòmica i social comporta, sens dubte, una evolució constant en l’àmbit del Dret de l’Assegurança i de la Responsabilitat Civil, tant des del punt de vista legislatiu, com doctrinal i jurisprudencial.

Essent conscients del repte que suposa als professionals l’adaptació als canvis del sector, en aquesta edició hem proposat temes d’actualitat transcendent, com és ara l’acreditació del lucre cessant en les lesions temporals, les disfuncions del nou barem de trànsit, a partir de la reforma operada per la Llei 35/2015, la nova regulació dels delictes imprudents, la necessitat d’una regulació de la Responsabilitat Civil en l’ús de la bicicleta, els problemes derivats de la delimitació temporal en les pòlisses de Responsabilitat Civil professional i conèixer si anem cap a la Responsabilitat Civil punitiva.

La matrícula és oberta i es pot fer presencialment, a la 4a planta de l’ICAB, o bé on-line, a través del següent enllaç:

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família , Comissió de Prospectives T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat