Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Oficina Judicial a Vilafranca del Penedès

06/10/2017
Fi de la intervenció de l’Equip d’Actuació Prèvia i inici de funcionament de l’Oficina Judicial.
Oficina Judicial a Vilafranca del Penedès

Us informem que amb l'entrada en funcionament de l'Oficina Judicial a Vilafranca del Penedès, el 2 d’octubre, ha finalitzat la intervenció de l’Equip d’Actuació Prèvia (EAP) del partit judicial. Tot i així, l’equip es mantindrà uns mesos per donar suport al Servei Comú Processal d’Execució de Vilafranca del Penedès.

L’actuació de l’EAP ha suposat la tramitació d’un total de 3.995 execucions civils dineràries i de 2.445 escrits. Entre d’altres actuacions, també s’han efectuat 599 embargaments i 601 ordres de transferència i/o manaments de devolució per un import total de 695.410,94 €.

Podeu trobar més informació sobre l’Oficina Judicial de Vilafranca del Penedès a la intranet de l’Administració de Justícia (http://administraciojusticia.intranet.gencat.cat/oficina/index.html), i al web de l’Administració de justícia  http://administraciojusticia.gencat.cat/ca/administracio_de_justicia/modernitzacio_aj/oficina_judicial/), i podeu adreçar els vostres dubtes i/o suggeriments a oficinajudicial.dj@gencat.cat.

Contactes