Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Llei 15/2017, del 25 de juliol, de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya (DOGC del 31 de juliol de 2017)

02/10/2017
Entrada en vigor: 01/08/2017. Modifica la Llei 29/2010, del 3 d’agost, de l’ús dels mitjans electrònics al sector públic de Catalunya.

La Llei crea l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, com a entitat de dret públic, amb personalitat jurídica pròpia, sotmesa al dret privat, que té per objecte garantir la ciberseguretat en el territori de Catalunya, entesa com la seguretat de les xarxes de comunicacions electròniques i dels sistemes d'informació.

Es regulen el seu objecte i funcions. Es regula també la seva estructura orgànica, el seu règim econòmic i financer, de contractació, personal i control.

La Fundació Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (Cesicat) cedeix a l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya, per al compliment de les seves funcions, tots els actius materials, el personal i els recursos pressupostaris assignats a la Fundació. Per a executar aquesta cessió, la Fundació ha de fer els tràmits interns necessaris des de l'aprovació d'aquesta Llei i la Generalitat ha de fer les modificacions administratives i pressupostàries necessàries.

[NORMATIVA APROVADA. LLEIS DEL PARLAMENT DE CATALUNYA]

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302