Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Edició especial sobre Despeses hipotecàries i sobre Impugnació de la Plusvàlua

07/07/2017
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, en col·laboració amb l'editorial Sepin, posa a la vostra disposició les següents coedicions: ‘Reclamación de gastos hipotecarios: Acciones para su eliminación y devolución de cantidades indebidamente percibidas’ i ‘Guía práctica para impugnar la plusvalía municipal tras la declaración de inconstitucionalidad’, a un preu especial de 22 euros (IVA inclòs) cada llibre per als col·legiats ICAB.
Edició especial sobre Despeses hipotecàries i sobre Impugnació de la Plusvàlua

Reclamación de gastos hipotecarios: Acciones para su eliminación y devolución de cantidades indebidamente percibidas           

Edició  juliol 2017               
Enquadernació: Rústica           
238 pàgines                  

Guía práctica para impugnar la plusvalía municipal tras la declaración de inconstitucionalidad

Edició  juliol 2017
Enquadernació: Rústica
170 pàgines 

Descripció:

Reclamación de gastos hipotecarios. Un nou escenari s'ha obert en la relació entre consumidors i bancs pel que fa, principalment, a la reclamació de despeses d'hipoteques i clàusules terra. Amb una tremenda minuciositat en l'estudi dels diferents supòsits i una profusió de sentències actuals per corroborar les tesis que planteja, aquest llibre es configura com una pràctica i exhaustiva guia on es veuen reflectits tots els casos que es donen en aquest tipus de demandes.

Guía pràctica para impugnar la plusvalía. TOTALMENT ADAPTADA A LA SENTÈNCIA DEL PLE DEL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL d’11 de maig de 2017, que declara que el contribuent no va haver de pagar la plusvàlua en cap punt de l'Estat si per la transmissió d'un immoble va obtenir pèrdues. Confirma, a més, el criteri de les Sentències de 16 de febrer i 1 de març de 2017, en què el Tribunal Constitucional va procedir a declarar inconstitucional el sistema impositiu de la plusvàlua municipal (IMIVTNU), ja que en la seva regulació actual no es permet al contribuent acreditar l'existència de minva en la transmissió d'immobles. Així doncs, amb la nul·litat s'obre la possibilitat de recuperar l'impost pagat en el cas d'una venda o transmissió amb pèrdues. Sabem com funciona la plusvàlua? Quins són els diferents mètodes per reclamar l'indegut? Quina prova del decrement s'admet? Les respostes a aquestes i altres qüestions es resolen en la present obra.

Reserves fins el 31 d’agost de 2017 a les 24h. La producció i distribució d’aquesta edició limitada serà la primera quinzena de setembre. El servei inclou l’enviament gratuït de l’obra a domicili.

 

Preu amb IVA inclòs:

>>> Reclamación de gastos hipotecarios:  22€ (SOL·LICITUD)

>>> Guía Práctica para impugnar la plusvalía: 22€ (SOL·LICITUD)

>>> PACK 2 obres: 35€ (SOL·LICITUD)

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Departament de Biblioteca (Direcció)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat