Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Altres Cursos

Convocatòria doble per curs sobre ‘Admissibilitat demanda davant el Tribunal Europeu de drets humans i curs sobre la introducció al conveni europeu de Drets Humans’

26/07/2017
L'Advocacia Espanyola ha obert un procés de selecció d'advocats / es que vulguin participar en el curs semipresencial sobre sobre l'admissibilitat de la demanda davant el Tribunal Europeu de Drets Humans -TEDH- (25 places) i / o en el curs semipresencial sobre la introducció al Conveni Europeu de Drets Humans -CEDH- (7 places).
Convocatòria doble per curs sobre ‘Admissibilitat demanda davant el Tribunal Europeu de drets humans i curs sobre la introducció al conveni europeu de Drets Humans’

REQUISITS DE PARTICIPACIÓ I PROCEDIMENT DE SELECCIÓ
Aquesta convocatòria està adreçada a advocats exercents, amb formació i / o experiència en Drets Humans i amb coneixement alt i demostrable d'anglès. Es valorarà positivament coneixement / experiència demostrable en Dret internacional i / o Dret de la UE, capacitat de dotar la formació rebuda d'un efecte multiplicador, coneixement d'altres idiomes i publicacions jurídiques.

La candidatura pot remetre per correu electrònic a la següent adreça: bruselas@abogacia.es. En l'assumpte del correu electrònic ha d'indicar el nom del curs i els cognoms del candidat "Curs Admissibilitat de la demanda TEDH: cognom1 cognom2" o "Curs Introducció al CEDH: cognom1 cognom2" La candidatura ha de constar de currículum vitae (en anglès o espanyol), breu carta de motivació que expliqui l'adequació de la candidatura als requisits de participació, l'Il·lustre Col·legi d'Advocats d'adscripció, el número de col·legiat / a, el correu electrònic i el telèfon de contacte. Res impedeix que un mateix candidat sol·liciti participar en els dos cursos, malgrat les sol·licituds han de realitzar-se per separat i un candidat només podrà ser seleccionat per a un dels cursos. En cas que la puntuació obtinguda per un candidat per a cada un dels cursos li permeti estar seleccionat en ambdós, se li comunicarà al candidat aquesta situació perquè esculli participar en un dels dos cursos.

La jornada inaugural tindrà lloc el 17 d'octubre a la sala d'actes del Consell General de l'Advocacia Espanyola. La jornada comença a les 9:00 i finalitzarà a partir de les 16:30. Els cursos no té cap cost exceptuant les despeses desplaçament i allotjament que poguessin incórrer els participants seleccionats per assistir a la jornada inaugural a Madrid.

La data límit de recepció de candidatures finalitza el 15 de setembre de 2017. Es comunicarà la decisió abans del 3 d'octubre. La comunicació es realitzarà per correu electrònic a cada un dels candidats, incloent a aquells no seleccionats. Es seleccionaran 25 candidats per al curs d'admissibilitat de la demanda davant el TEDH i 7 candidats per al curs d'introducció al CEDH.

Documents

Contactes