Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

L'ICAB s'adhereix al comunicat del CGAE que rebutja les sospites generalitzades de l'AEAT sobre els advocats

05/09/2017
El Consejo General de la Abogacía Española ha emès una nota de premsa en la qual rebutja l'acord del Consejo General del Poder Judicial (CGPJ) perquè els tribunals i jutjats cedeixin a l'Agència Tributària (AEAT) dades relatives a l'actuació de cada advocat i procurador en els procediments judicials de 2014, 2015 i 2016.
L'ICAB s'adhereix al comunicat del CGAE que rebutja les sospites generalitzades de l'AEAT sobre els advocats

L'Advocacia Espanyola considera que aquesta actuació "sembra de forma indiscriminada i injustificada la sospita sobre l'actuació de tots els advocats processalistes i es basa en un concepte -la" transcendència tributària"- ambigu i jurídicament indeterminat".

La petició de cessió de dades a l'AEAT afecta gairebé 23 milions d'assumptes judicials.

El CGAE estudiarà la impugnació d'aquest acord del Poder Judicial sobre cessió de dades a Hisenda i la sol·licitud de suspensió cautelar del mateix.

El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) s'adhereix a aquest comunicat i comparteix plenament les idees en ell expressades.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat