Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

e-Justícia: problemes amb certs tipus de certificats de la FNMT i certificat d’indisponibilitat del 19/09/2017

19/09/2017
Us informem que avui dia 20 de setembre de 2017 persisteix el problema que us vam reportar ahir amb els certificats de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre (FNMT).
e-Justícia: problemes amb certs tipus de certificats de la FNMT i certificat d’indisponibilitat del 19/09/2017

Certs tipus de certificats de la FNMT no estan funcionant correctament, i d’altres sí. Això comporta que mentre certs professionals no estan tenint problemes en presentar demandes i escrits telemàtics amb e-Justícia, n’hi ha d’altres que no tenen la possibilitat de fer-ho, en funció de la versió del certificat del que disposen.

Atesa la situació i hora del dia, s’ha procedit a activar novament el pla de contingència.

Demà dijous dia 21 de setembre es publicarà al web de l’Administració de justícia el corresponent certificat d’indisponiblitat, que informarà dels problemes soferts durant el dia 20, i que el professional haurà d’adjuntar quan torni a presentar per via telemàtica la seva demanda o escrit de termini.

D’altra banda, comunicar-vos que s'ha publicat al web de l’Administració de Justícia de la Generalitat el certificat d’indisponibilitat corresponent a la incidència del servei @firma de la FNMT d’ahir, dia 19 de setembre.

El trobareu en el següent enllaç (és el retolat amb data 19/09/2017): http://gestio.administraciojusticia.gencat.cat/ca/serveis_als_professionals/extranet/certificats_indisponibilitat/index.html

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Informàtica
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5314 F. 93 487 90 48 E. webinformat@icab.cat