Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Sistema e-Justícia a la Jurisdicció Mercantil

16/11/2017
Inici del desplegament en la presentació d’escrits telemàtics.
Sistema e-Justícia a la Jurisdicció Mercantil

En relació al desplegament del sistema e-Justícia, en el marc del compliment de la Llei 42/2015, que estableix l’obligatorietat de les comunicacions telemàtiques entre els col·lectius professionals i els òrgans de l’Administració de Justícia, us comuniquem que el proper 27 de novembre de 2017 ha estat programat l’inici del desplegament de la presentació d’escrits telemàtics, mòdul de registre d’escrits (RED) d’e-Justícia.cat en les modalitats telemàtic -resencial i presencial, per als advocats i procuradors en el partit judicial de Barcelona i per als jutjats civils mercantils.

Aquest desplegament implicarà els següents canvis:

Fins ara els escrits mercantils s’han vingut presentant telemàticament de manera directa als jutjats mercantils en els casos que era possible.

Aquesta nova fase permetrà als professionals, per als casos excepcionals en què no sigui possible fer la presentació totalment telemàtica, obtenir a l’extranet les caràtules del tipus telemàtic presencial i personar-se al registre d’escrits civils del deganat de Barcelona per fer la lectura de la caràtula i el registre automàtic de l’escrit.

Els escrits amb destí a l’oficina de presentació de Suport de Tramitació Concursal continuaran presentant-se al mateix lloc i forma que fins ara.

El desplegament es realitzarà en dues fases diferenciades: una primera de període voluntari i una segona de període obligatori. El període voluntari s’iniciarà el 27 de novembre. La data d’inici del període obligatori es comunicarà posteriorment per l’Administració.

En relació a l’ús del mòdul RED disposeu de la següent informació al web de l’Administració de Justícia:

Contactes