Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Altres Cursos

L’ICAB acull el 2n seminari internacional de transparència

20/11/2017
L’Agència de Transparència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en el marc del programa de formació Aula de Transparència, organitza els dies 23 i 24 de novembre de 2017, a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Mallorca, 283), la segona edició del seminari internacional de transparència per conèixer, analitzar i debatre la manera com les realitats metropolitanes d’arreu del món afronten els reptes del govern obert.
L’ICAB acull el 2n seminari internacional de transparència

En aquesta ocasió, el seminari abordarà tres àmbits clau que el bon govern planteja.

En primer lloc, s’analitzarà el paper que han de tenir els òrgans de garantia de la transparència i el bon govern que han anat creant diverses administracions, amb funcions i capacitats no sempre coincidents, però amb la finalitat clara de prevenir el frau i promoure la integritat pública.

En segon lloc, el seminari tractarà sobre les polítiques d’integritat i ètica pública i sobre els instruments pràctics de gestió dels conflictes d’interès que s’estan implementant en diverses administracions per garantir la prevalença de l’interès general i evitar que els interessos particulars dels gestors públics interfereixin en les decisions.

Per últim, el seminari abordarà el debat sobre els models de gestió dels serveis d’interès general o universal, en què es valoraran els pros i contres dels models de gestió privada i de remunicipalització dels serveis públics i se n’analitzarà la compatibilitat amb el dret europeu de la competència.

INSCRIPCIONS

Ompliu el formulari que trobareu a: http://transparencia.amb.cat/web/l-agencia/inscripcio-aula

Contactes