Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Secció de Compliance

L’ICAB estrena Màster en Compliance! Matrícula oberta!

04/07/2017
Davant de la importància creixent de la figura del Legal Compliance, que afecta transversalment totes les àrees del Dret vinculades a la gestió de la persona jurídica, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona ofereix per primer cop el curs 2017-2018, dintre de la seva oferta de Màsters d’Especialització Jurídica, un Màster en Compliance.
L’ICAB estrena Màster en Compliance! Matrícula oberta!

L’objectiu principal d’aquesta proposta formativa és que els alumnes adquireixin capacitats per desenvolupar-se professionalment com a experts en Legal Compliance  o responsables de compliment normatiu (Compliance Officers) tant en l’àmbit nacional com internacional, i que siguin capaços d’implementar sistemes de gestió basats en els estàndards establerts.

El Màster te com objectiu tractar amb profunditat tres gras blocs de continguts:

 1. Pel que fa a les obligacions de Compliance, la Responsabilitat Social Corporativa i ètica empresarial; identificació de riscos i controls en els principals blocs normatius relacionats amb Compliance i  Compliance en el Dret Penal espanyol són alguns dels temes que s’hi abordaran.
 2. Pel que fa als fonaments del Compliance analitzarem la Història, fonts i fonaments dels sistemes de gestió de Compliance i les principals normes sobre gestió de Compliance; la funció de Compliance, el factor humà i la funció de Compliance.
 3. Finalment, un tercer bloc tancarà el Màster desenvolupant de manera totalment pràctica la metodologia necessària per al disseny i implementació d’un sistema de gestió de Compliance conforme als estàndards ISO/UNE i el posterior procés d’auditoria del Compliance, a través d’un cas pràctic desenvolupat mitjançant una eina informàtica específica, en un projecte formatiu totalment innovador i 100% pràctic, al que dedicarem 80 de les 250 hores de durada que té el curs.

L’advocat Francisco Bonatti forma part del comitè científic d’aquest Màster en Compliance que comptarà amb la participació d’advocats, consultors de Compliance, Compliance Officers, Magistrats, Fiscals i membres dels principals organismes reguladors en la matèria.

Per a més informació, programa, preus i inscripció, contacteu amb el Departament de Formació de l’ICAB o visiteu el següent enllaç web:

Contactes

  • Altres telèfons ICAB 
  Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
  Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat