Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Edició especial de Memento Práctico Ejercicio Profesional de la Abogacía 2018

05/10/2017
L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), en col·laboració amb l'editorial Lefebvre El Derecho, posa a la vostra disposició la coedició de 'Memento Práctico Ejercicio Profesional de la Abogacía 2018'. Reserves fins al 10 de novembre de 2017 a les 24h.
Edició especial de Memento Práctico Ejercicio Profesional de la Abogacía 2018

La producció i distribució d’aquesta edició limitada es farà durant el mes de novembre El servei inclou l’enviament gratuït de l’esmentada obra al domicili. Preu amb Iva inclòs: 28 euros

Descripció

1a Edició 15 de octubre de 2017
Enquadernació: Cosit amb tapes de plàstic
1.150 pàgines aprox. 

El Memento Pràctic Exercici Professional de l'Advocacia 2018 és una obra dirigida a tots els advocats en exercici, als quals els aporta una referència pràctica on consultar les qüestions que es presenten de forma més habitual en l'exercici de l'advocacia.

A tots ells els ajuda a trobar respostes concretes en molt pocs segons gràcies a la sistemàtica memento. Es tracta de la millor referència per al que vol una garantia d'accés fàcil i ràpid, gairebé immediat, a la informació.

El present Memento és d'especial utilitat a l'iniciat en la professió, a qui li ajuda a trobar molt més que simples respostes teòriques en les principals branques del Dret. S'hi troben solucions pràctiques de directa aplicació, clares i concises, rigorosament fonamentades amb cites a la legislació, doctrina i jurisprudència d'aplicació en cada cas concret.

També és una obra especialment dirigida als alumnes de Dret i al acabat de llicenciar, als que els ajuda en la preparació per a l'examen d'accés a l'advocacia.

S'hi aborden les qüestions més bàsiques i fonamentals per a l'exercici de l'advocacia, com ho són la deontologia professional, l'organització dels col·legis, l'assistència lletrada i del procés, la tributació i la comptabilitat bàsica de l'advocat, etc.

Així mateix, en ell s'aborden les principals àrees del dret: civil, mercantil, penal, administratiu, laboral i processal (civil, penal, contenciós-administratiu i laboral), centrant-se en les matèries més consultades en la pràctica dels despatxos d'advocats.

Sumari

Plan general
CAPÍTULO    I. Ejercicio de la profesión de abogado
CAPÍTULO   II. Derecho Procesal
CAPÍTULO  III. Derecho Civil
CAPÍTULO  IV. Derecho Mercantil
CAPÍTULO   V. Derecho Penal
CAPÍTULO  VI. Contencioso y proceso contencioso-administrativo
CAPÍTULO VII. Laboral y proceso laboral
Tabla Alfabética
Índice Analítico


>>> ENLLAÇ DE RESERVES

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Biblioteca
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 F. 93 487 11 28 E. direcciobiblioteca@icab.cat