Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

e-Justícia als Jutjats Mercantils de Barcelona

21/04/2017
Inici del període d’ús voluntari.
e-Justícia als Jutjats Mercantils de Barcelona

Us informem que en el marc del compliment de la Llei 42/2015, que estableix l’obligatorietat de les comunicacions telemàtiques entre els col·lectius professionals i els òrgans de l’Administració de Justícia, el proper 8 de maig de 2017 ha estat programat l’inici del desplegament de la presentació d’escrits telemàtics, mòdul de registre d’escrits (RED) d’e-Justícia.cat, i de la presentació de demandes telemàtiques, mòdul de presentació de demandes (TTA) en els Jutjats Mercantils del partit judicial de Barcelona.

El desplegament es realitzarà en dues fases diferenciades: una primera de període voluntari i una segona de període obligatori. El període voluntari està previst que s’iniciï el 8 de maig de 2017.

Com a excepció a la norma general de presentació d’escrits telemàtics, els escrits adreçats a l’oficina comú de tramitació concursal es continuaran presentant en paper, fins que no estigui preparada la possibilitat de fer-ho telemàticament.

En relació a l’ús dels mòduls TTA i RED disposeu d’informació als següents enllaços:

Manuals, explicatius i requeriments sobre l’ús de l’eina:

Preguntes Més Freqüents (FAQs) sobre l’ús de l’eina, que donen resposta als principals dubtes que es poden suscitar en la presentació d’una demanda o escrit telemàtic:

Contactes