Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Mutualidad de la Abogacía

Convocatòria de Reunió prèvia a l'Assemblea General de la Mutualidad

08/05/2017
18 de maig de 2017, a les 13h, a la seu col·legial.
Convocatòria de Reunió prèvia a l'Assemblea General de la Mutualidad

L'article 34 dels Estatuts de la Mutualidad General de la Abogacía estableix que abans de la celebració de l'Assemblea General de Mutualistes, es realitzin reunions informatives a cada un dels col·legis d'advocats.

Aquestes reunions prèvies tenen per finalitat que tots els mutualistes puguin accedir a la informació sobre els assumptes a tractar, i es trien els mutualistes que seran els seus representants en l'Assemblea General.

D'acord amb el convingut, aquesta reunió se celebrarà, en el cas dels mutualistes pertanyents al teu Col·legi, el dia 18 de maig, a les 13,00 hores, a la seu col·legial.

ORDRE DEL DIA DE LA REUNIÓ

1. Text dels assumptes l'aprovació dels quals es va a sotmetre per la Junta de Govern a l'Assemblea General.

2. Elecció de 14 representants dels mutualistes en la propera Assemblea General que tindrà lloc a Madrid el dia 17 de juny de 2017.

3. Torn obert de paraules.

A fi que els mutualistes puguin examinar la documentació relativa als assumptes inclosos en l'ordre del dia de l'Assemblea General, s'han enviat a cada Col·legi exemplars de la "Memòria 2016" i del "Document de Treball" que exposa el detall dels assumptes que han de ser objecte d'examen en l'expressada Assemblea.

S'han enviat a, així mateix, instruccions sobre el desenvolupament de les reunions territorials, relació de mutualistes que tenen dret a assistir a la reunió territorial i etiquetes adhesives, i per després de celebrada la reunió, model de l'acta a redactar i del certificat de mutualistes elegits com a representants.

S'informa a tots els mutualistes que es presentin com a candidats que les seves dades personals seran comunicades a la Mutualidad General de la Abogacía i incorporats als fitxers d'aquesta amb la finalitat de permetre el desenvolupament del procés electoral i facilitar les posteriors comunicacions per part de aquesta entitat en aquest àmbit.

En els processos electorals per a l'elecció de vocals de la Junta de Govern, les dades dels assembleistes representants de mutualistes seran comunicats als candidats elegibles per cobrir aquelles vocalies que correspongui ocupar a representants dels mutualistes. Aquests candidats només podran utilitzar les dades per a l'enviament d'informació sobre els seus respectius programes electorals dins d'aquest procés, tenint el deure de destruir-los un cop finalitzat aquest. Llevat que l'assembleista representant de mutualistes manifesti la seva voluntat en contra a la Mutualidad de la Abogacía per qualsevol dels mitjans indicats més avall, la presentació de la seva candidatura implica la seva autorització perquè es duguin a terme aquestes comunicacions de dades.

Els interessats podran exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint una comunicació escrita a la seu de la Mutualidad, situada al c/ Serrano, 9, 3r; 28001 Madrid, o a la següent adreça de correu electrònic:

buzon@mutualidadabogacia.com

Et prego celebreu aquesta reunió, previ anunci d'aquesta convocatòria a la seu col·legial, sense perjudici de la major difusió que pugui acordar-se per aquest Col·legi, i ens feu arribar de seguida de celebrar-la per correu, l'acta de la mateixa i la relació dels elegits com representants de mutualistes, a l'atenció de la Secretaria General Tècnica Jurídica. Prèviament es prega enviar-la per correu electrònic a:

secretariageneral.tecnicajuridica@mutualidadabogacia.com.

Contactes