Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Base de dades de resolucions col·legials

03/11/2017
A l’abast dels col·legiats i col·legiades una Base de Dades que permet conèixer les resolucions col·legials emeses pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) en l’exercici de les seves funcions públiques.
Base de dades de resolucions col·legials

Amb aquesta Base de Dades, el projecte de la qual havia estat iniciat al gener de 2017, s’incideix en l’objectiu de la gestió transparent i propera.

La Base de Dades de resolucions col·legials inclou una selecció de resolucions de l’any 2016 i totes les dictades a partir del 2017 fins a data d’avui corresponents a les àrees de Torn d’Ofici i Deontologia.

Totes les resolucions que integren aquesta Base de Dades han estat tractades, ‘anonimitzades’ i classificades de manera que la seva consulta és possible a través d’un cercador  (per matèries, per text lliure, per número de resolució...) i permet la traducció automàtica a diferents idiomes.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Departament de Biblioteca (Direcció)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat