Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

La Junta del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona desautoritza els comunicats que pugui haver divulgat qualsevol Comissió del Col·legi

18/10/2017
A resultes d’algun comunicat divulgat per alguna Comissió del Col·legi, la Junta de l’ICAB recorda que és l’única que legítimament pot manifestar l’opinió institucional de l’ICAB.
La Junta del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona desautoritza els comunicats que pugui haver divulgat qualsevol Comissió del Col·legi

La Junta del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona ha manifestat reiteradament que no manté ni ha mantingut un posicionament polític en el conflicte polític-institucional existent entre el Govern de l’Estat i el de la Generalitat que no sigui el respecte a l’Estat de Dret i la seva voluntat que es pugui trobar una solució a aquest conflicte des del diàleg.

Per això, reitera que qualsevol comunicat d’una de les diverses Seccions o Comissions que hi ha a l’ICAB reflecteix únicament i de forma exclusiva l’opinió dels seus components. L’article 87.7 dels Estatuts col·legials estableix que “les propostes, les actuacions i les comunicacions de les comissions de persones col·legiades han de ser identificades com d’aquesta procedència, sense atribuir-se a la corporació”.

Igualment, l’article 86.4 dels Estatuts disposa que “l’activitat de les seccions està subjecta al que disposa l’article 87.7 d’aquests Estatuts”.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat