Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Premis, Beques i Subvencions

Atorgats els Premis Ferrer Eguizábal sobre Dret administratiu a la millor monografia

27/07/2017
Els Premis Jurídics Ferrer Eguizábal van ser instituïts el 1981 pel Sr. Lluís Ferrer Eguizábal qui va ser advocat, periodista i cap de la Secció d’Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant la Fundació que porta el seu nom i que vol promoure la investigació i l’estudi jurídic.
Atorgats els Premis Ferrer Eguizábal sobre Dret administratiu a la millor monografia

El Jurat del Premi Ferrer Eguizábal 2016 sobre  Dret administratiu (Edició Ordinària i Extraordinària), integrat pel  Sr. Albert Andrés i pel Sr. Eduard Paricio, magistrats de la Secció 5a de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, pel Sr. Marc Vilar, president de la Secció de Dret administratiu de l’ICAB, per la Sra. Gemma Solanas, diputada de la Junta de Govern de l’ICAB i pel Sr. Josep Llàcer, diputat de la Junta de Govern de l’ICAB, reunit en sessió d’11 de juliol de 2017, va acordar atorgar els dos Premis a la millor monografia publicada o inèdita a:
 

  • Sra. Irene Araguàs Galcerà, per la seva obra “La transparencia en el ejercicio de la potestat reglamentaria” (Ed. Atelier).
     
  • Alfredo Galán Galán (coordinador), Juan Carlos Covilla Martínez, Tomàs Fons i Llovet, Ricard García Retortillo i Marc Vilalta Reixach per al seva obra “Nous governs locals: regeneració política i estabilitat pressupostària”.
     

L’acte de lliurament del premi tindrà lloc a la seu de l’ICAB el proper mes de setembre.

El Premi Jurídic Ferrer Eguizábal sobre Dret administratiu modalitat C Edició Extraordinària 2016 destinat a guardonar el millor projecte d’investigació presentat a concurs sobre el tema “Eficàcia i aplicació de la Llei 10/2013, de garantia de la unitat de mercat, desprès dels seus 3 primers anys de vigència” ha estat declarat desert.

 

Barcelona, juliol 2017