Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Curs de procediment administratiu organitzat pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona

04/04/2017
La Secció de Dret Administratiu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitzarà del 30 de maig al 20 de juny de 2017 una nova edició del Curs de Procediment Administratiu Comú.
Curs de procediment administratiu organitzat pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona

El programa d’aquest curs especialitzat se centrarà en la Llei 39/15 de procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i la Llei 40/15 de Règim Jurídic del Sector Públic.

Així doncs, s’hi abordaran els principis generals d’aquestes normes i l’àmbit d’aplicació. També, l’actuació, les potestats i els requisits de l’acte administratiu, i la motivació, eficàcia i invalidesa i els actes nuls i anul·lables.

A més, s’analitzaran en profunditat les parts del procediment administratiu: responsables i interessats, iniciació, tramitació, terminis i notificacions.
S’estudiarà, així mateix, la finalització del procediment, la resolució, el desistiment i la renúncia, la caducitat, la terminació convencional i el silenci administratiu.

També s’estudiarà la revisió dels actes administratius (d’ofici i a instància de part) i quins són els recursos administratius.

Tancarà el programa del curs el procediment sancionador i la responsabilitat patrimonial de l’Administració.

Els interessats en realitzar aquest curs es poden adreçar al Departament de Formació de l’ICAB o bé consultar el següent enllaç per obtenir informació addicional del mateix:   

Contactes