Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Santa Coloma de Gramenet › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Oficina Judicial a Santa Coloma de Gramenet

07/04/2017
Fi de la intervenció de l’equip d’actuació prèvia.
Oficina Judicial a Santa Coloma de Gramenet

Us informem que amb l'entrada en funcionament de l'Oficina Judicial a Santa Coloma de Gramenet, el 3 d’abril ha finalitzat la intervenció de l’Equip d’Actuació Prèvia (EAP) del partit judicial. Tot i així, l’equip es mantindrà uns mesos per donar suport al Servei Comú Processal d’Execució de Santa Coloma de Gramenet.

L’actuació de l’EAP va suposar un total de 454 embargaments i 983 ordres de transferència i/o manaments de devolució per un import total de 277.760,92 €.

Podeu trobar més informació sobre l’oficina judicial de Santa Coloma de Gramenet a la intranet de l’Administració de justícia (http://administraciojusticia.intranet.gencat.cat/oficina/index.html), i al web de l’Administració de justícia  (http://administraciojusticia.gencat.cat/ca/administracio_de_justicia/modernitzacio_aj/oficina_judicial/), i podeu adreçar els vostres dubtes i/o suggeriments a oficinajudicial.dj@gencat.cat.

Contactes