Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut

Presentada a l’ICAB la Guia de bones pràctiques en l’Atenció a les Dones Víctimes de violència masclista

22/06/2017
La Comissió del Torn d’Ofici de l’ICAB ha redactat una Guia de Bones Pràctiques en l’Atenció a les Dones Víctimes de violència masclista, elaborada amb la vocació que el document sigui útil per als advocats i advocades en el desenvolupament de la tasca que, en defensa de les dones víctimes de violència masclista, portem a terme, també, des del Torn d’Ofici.
Presentada a l’ICAB la Guia de bones pràctiques en l’Atenció a les Dones Víctimes de violència masclista

Compromesos amb l’eradicació d’aquesta xacra social, la Guia de Bones Pràctiques, que trobareu a la vostra disposició al Servei d’Atenció al Col·legiat, a la Ciutat de la Justícia, a les dependències del Torn d’Ofici i a totes les delegacions de l’ICAB, és un document també obert a les vostres aportacions i suggeriments.

Us podeu descarregar el document, com a adjunt, a peu de pàgina.

D'altra banda, adjunt també trobareu la 'Guía Pràctica per a l’advocacia per la detecció i defensa de víctimes de trata' elaborada per la Fundació del Consejo General de la Abogacìa Española.

Documents

Contactes