Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Eleccions ICAB 2017

Jornada electoral a l’ICAB

28/06/2017
Aquest dimecres, 28 de juny de 2017, hi ha eleccions al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona amb la finalitat de proveir els càrrecs de degà o degana, de vicedegà o vicedegana, de secretari o secretària i de tretze diputats o diputades. Durant la jornada electoral, els electors poden emetre el seu vot de forma presencial a la seu de l’ICAB (Mallorca, 283) entre les 9 i les 21h, i també a la Ciutat de la Justícia i a les delegacions de l’ICAB de 9 a 14 h.
Jornada electoral a l’ICAB

S'han presentat sis candidatures, de les quals quatre opten a tots els càrrecs i dues a alguns dels càrrecs electes. Podeu consultar-les aquí.

Més de 24.000 col·legiats/des estan convocats a les urnes. Podeu consultar la Convocatòria de les Eleccions ICAB 2017 aquí.

A partir de les 21.30h, un cop introduïts els vots per correu vàlidament emesos a les urnes reservades a aquest efecte, s’ha d’iniciar l’escrutini al Pati de Columnes i a la Sala de Recepcions de la seu col·legial del carrer Mallorca, 283 de Barcelona. L'escrutini podrà seguir-se en directe des de la pantalla del Saló d'Actes del Col·legi i per videostreaming des de la pàgina web col·legial.

Cal recordar que enguany s’ha pogut emetre també el vot presencial de manera anticipada durant dos dies, dilluns 26 i dimarts 27 de juny, a la seu central del Col·legi, entre les 13 i les 20 h.

Podeu consultar tota la informació relativa a les eleccions des del bàner de la pàgina web col·legial.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Secretaria de Junta de Govern
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5312 F. 93 487 15 70 E. secretariadejunta@icab.cat