Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Deganat Obert

Un nou impuls al Deganat Obert

11/01/2018
El primer Deganat Obert de 2018, després de les vacances de Nadal, serà el dimecres 17 de gener.
Un nou impuls al Deganat Obert

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) vol donar un nou impuls al Deganat Obert.

El Deganat Obert és una iniciativa a través de la qual la Junta de Govern està a disposició dels col·legiats i col·legiades de l'ICAB per atendre els suggeriments relacionats amb l’exercici de la professió.

L’objectiu d’aquesta activitat és poder atendre personalment totes aquelles persones col·legiades que vulguin fer algun comentari sobre aspectes que afectin a la professió o bé al Col·legi.

El nou impuls del Deganat Obert vindrà per una atenció més personalitzada. Per aconseguir-ho i ser més eficaços en la resposta a donar als col·legiats, caldrà avançar el tema a tractar emplenant el següent formulari.

Aquesta activitat  es realitzarà cada dimecres de 18 a 20h, amb regularitat quinzenal.

Les trobades tindran lloc a la Sala Annexa de la seu col·legial (situada en el pas que va de l’avantsala de la Biblioteca al Pati de Columnes).

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Deganat
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5313 F. 93 487 15 70 E. deganat@icab.cat