Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut

Oberta pel CICAC la convocatòria per cobrir places de lletrat/da al Servei d’Orientació Jurídica penitenciària per a l’any 2018

20/11/2017
El Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària es presta pel CICAC en el Centre Penitenciari Dones Barcelona amb l’adscripció voluntària de lletrats i lletrades que es troben col·legiats al Col·legi d’Advocats de Barcelona i que reuneixin els requisits establerts a la convocatòria efectuada pel CICAC per a la prestació del servei pel període que comprèn els mesos de gener a desembre de 2018.
Oberta pel CICAC la convocatòria per cobrir places de lletrat/da al Servei d’Orientació Jurídica penitenciària per a l’any 2018

El termini per a sol·licitar la inscripció voluntària al servei serà del dia 20 de novembre fins al dia 30 de novembre de 2017 a les 14 hores.

La inscripció s’ha de presentar obligatòriament a la seu del Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, Carrer Roger de Llúria, 113, 3r, Barcelona, de forma presencial o bé al número de fax 93 488 15 53.

No s’admetran inscripcions realitzades fora de termini o que es facin en un imprès que no sigui el que s’annexa en la Convocatòria, que podeu consultar en el document adjunt.

Documents

Contactes