Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comunicació i Màrqueting

La campanya 'Què pot fer el teu advocat per tu?' destaca la tasca dels advocats especialitzats en Dret Fiscal

10/04/2017
Aquests dies ha sortit publicat en premsa el nou anunci de la campanya de l’ICAB ‘Què pot fer el teu advocat per tu? / Què pot fer la teva advocada per tu?’. En aquesta ocasió, la publicitat se centra en la tasca que desenvolupen els advocats i advocades especialitzats en Dret Fiscal, coincidint amb la campanya de la Renda de les Persones Físiques.
La campanya 'Què pot fer el teu advocat per tu?' destaca la tasca dels advocats especialitzats en Dret Fiscal

L’ICAB ha volgut recordar als ciutadans que els advocats són els millors professionals per fer la Declaració de la Renda. La campanya ressalta que el fet que diferencia l’advocat expert en Dret Tributari, respecte a altres professionals que poden donar aquest servei, és que l’advocat és el professional que coneix el Dret fiscal i, a més, tot l’ordenament jurídic i que, en cas necessari, pot defensar el client fins al final.

Aquests anuncis (versió advocat i advocada) formen part de la campanya publicitària que el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona té en marxa en mitjans de comunicació escrits amb l’objectiu de promoure entre la ciutadania la importància de la consulta a l’advocat.

Recordeu, a més, que podeu comentar i/o difondre la campanya a Twitter amb l’etiqueta #advocaciabarcelona.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Màrqueting
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. marqueting@icab.cat