Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Llei 4/2017, del 28 de març, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2017 (DOGC del 30 de març de 2017)

10/04/2017
Entrada en vigor. 31/03/2017.

Fins al 31 de desembre de 2017, l'interès legal del diner i l’interès de demora seran els previstos a la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat.

Per últim, en diverses disposicions addicionals (fins a 98) es determinen mesures en matèria econòmica, de personal, d’universitats, cultural, de salut, de benestar social, interior, accés al món laboral, habitatge, territori, infraestructures i medi ambient, i en justícia (particularment la núm. 78), que preveu que el Govern, dins les disponibilitats pressupostàries per al 2017:

- ha d’habilitar una partida per a dotar de manera efectiva totes les places de personal auxiliar dels diversos jutjats de Catalunya que estan vacants al conjunt dels òrgans judicials de Catalunya, i ha de promoure la implantació dels serveis comuns generals per tal d’optimitzar l’organització dels recursos públics i millorar els actes de comunicació de l’Administració de justícia.

- ha de promoure la cobertura de les places vacants de personal al servei de l’Administració de justícia dependent de la Generalitat.

- ha d’incloure la dotació pressupostària necessària, tant en recursos humans com materials, per a l’extensió de la implantació de la nova oficina judicial.

- ha de garantir els recursos suficients per a la redacció del Projecte del Fòrum de la Justícia de Tarragona (Tarragonès).

- ha d’habilitar una partida per a adjudicar i iniciar les obres de construcció de l’edifici del Fòrum Judicial de Tarragona (Tarragonès) amb l’estructura necessària per a facilitar la implantació de l’Oficina Judicial.

- ha de preveure la construcció de la seu judicial de Tortosa (Baix Ebre).

- ha de reservar una partida pressupostària per a la creació del tercer jutjat a Cervera (Segarra).

- ha d’executar –amb una partida de fins a 500.000 €- el nou edifici d’unificació dels jutjats a la parcel·la cedida per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat).

[NORMATIVA APROVADA. LLEIS DEL PARLAMENT DE CATALUNYA]

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302