Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Convocatòria d'Assemblea General Ordinària per al 19 de desembre

14/11/2017
De conformitat amb el que disposen els articles 56è, 57è i 59è dels Estatuts de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i altres normes concordants, la Junta de Govern, en sessió ordinària de 14 de novembre de 2017, ha acordat la convocatòria d’Assemblea General Ordinària per al 19 de desembre de 2017, a les 13.00 h, al Saló d’Actes del Col·legi
Convocatòria d'Assemblea General Ordinària per al 19 de desembre

Notícies relacionades

amb el següent ordre del dia:

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

ORDRE DEL DIA

Primer.- Examen i aprovació, si escau, del pressupost ordinari de la Corporació i de les quotes col·legials per a l’exercici 2018.

Segon.- Torn obert de paraules.

Tercer- Nomenament de tres persones interventores, entre les assistents a l’Assemblea, per a l’aprovació i la signatura de l’acta.

L’Assemblea General es podrà seguir per videostreaming en directe a través de la pàgina web col·legial.

Es convoca totes les persones col·legiades.

 

El secretari

Jesús Sánchez García

 

Barcelona, 14 de novembre de 2017

------

Nota: D’acord amb l’article 59è dels Estatuts col·legials, la documentació relativa a l’Assemblea General Ordinària estarà a disposició de les persones col·legiades a la Secretaria de la Corporació (c/ Mallorca, 283, 2a planta, Pati de Columnes). Igualment, pot consultar-se a la pàgina web del Col·legi (www.icab.cat).

Fins al 23 de novembre de 2017 es podran presentar propostes o esmenes signades, com a mínim, per cinquanta persones col·legiades, amb els requisits establerts a l’article 60è dels Estatuts col·legials.  Fins al 28 de novembre de 2017 les persones col·legiades podran presentar peticions escrites d’informació referides als assumptes de l’ordre del dia (article 61è dels Estatuts col·legials).

Les propostes o esmenes i les peticions escrites d’informació es podran presentar davant del Registre General del Col·legi (c/ Mallorca, 283, planta baixa, horari de 9.00 a 20.00 h, de dilluns a divendres) o per correu electrònic a l’adreça assemblea@icab.cat.

Documents