Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Tens intenció de presentar-te al First? Vols conèixer la metodologia i les proves? T'agradaria saber si aprovaries l'examen oficial?

27/07/2017
Ara ja pots apuntar-te al Taller formatiu i simulació d'examen FCE de 8 hores de durada i en horari de migdia o tarda. Realitzat per un examinador oficial de Cambridge, t'explicarà el funcionament i metodologia del FCE i posarà a prova els teus coneixements treballant les diferents fases de l'examen amb materials oficials i recents, en un grup reduït de 6 persones.
Tens intenció de presentar-te al First? Vols conèixer la metodologia i les proves? T'agradaria saber si aprovaries l'examen oficial?


 First Certificate in English (FCE) és l'examen més realitzat pels quals busquen un títol d'anglès amb gran reconeixement internacional. El titulo ofert per la Universitat de Cambridge, equival al nivell B2 del Marc Comú Europeu de Referència per a les llengües. 
La seva aprovació prova la capacitat de parlar l'idioma anglès de manera eficient en societat en totes les seves destreses (speaking, writing, listening) i cada any més de cinc milions de persones es presenten als seus exàmens.

PREPARACIÓ FIRST CERTIFICATE IN ENGLISH (FCE):

TALLER FORMATIU I SIMULACIÓ D’EXAMEN (FCE) DE CAMBRIDGE (Migdia) – 8 HORES

TALLER FORMATIU I SIMULACIÓ D’EXAMEN (FCE) DE CAMBRIDGE (Tarda) – 8 HORES    

 

Contactes