Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

La degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Maria Eugènia Gay, ha pres possessió com a nova consellera del Consell de l’Advocacia Catalana

20/07/2017
La degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Maria Eugènia Gay, ha pres possessió avui com a nova consellera del Consell de l’Advocacia Catalana. Gay relleva en el càrrec al degà sortint, Oriol Rusca, que ha format part del Consell representatiu dels catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya durant els darrers quatre anys.
La degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Maria Eugènia Gay, ha pres possessió com a nova consellera del Consell de l’Advocacia Catalana

La nova degana de Barcelona ha pres possessió com a consellera del CICAC en el decurs del plenari celebrat dimecres 19 de juliol de 2017 pels degans dels catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya a la seu de la institució, a Barcelona, durant el qual el president, Carles McCragh, li ha imposat la Medalla del Consell de l’Advocacia Catalana.

Així doncs, des d’aquest dimecres, la nova degana de l’ICAB és també consellera del Consell de l’Advocacia Catalana, institució que representa els catorze Col·legis d’Advocats catalans, que té adherits els de les Illes Balears, Perpinyà i Andorra, i que aplega prop de 36.000 col·legiats.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat