Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Tens intenció de presentar-te al First? Vols conèixer la metodologia i les proves? T'agradaria saber si aprovaries l'examen oficial?

21/09/2018
Ara ja pots apuntar-te al Taller formatiu i simulació d'examen First Certificate in English de 8 hores de durada. Realitzat per un examinador oficial de Cambridge, t'explicarà el funcionament i metodologia del FCE i posarà a prova els teus coneixements treballant les diferents fases de l'examen amb materials oficials i recents, en un grup reduït de 6 persones.
Tens intenció de presentar-te al First? Vols conèixer la metodologia i les proves? T'agradaria saber si aprovaries l'examen oficial?

First Certificate in English (FCE) és l'examen més realitzat per a aquells que busquen un títol d'anglès amb gran reconeixement internacional.

El títol ofert per la Universitat de Cambridge equival al nivell B2 del Marc Comú Europeu de Referència per a les llengües. 

La seva aprovació certifica la capacitat de parlar l'idioma anglès de manera eficient en societat en totes les seves destreses (speaking, writing,

  • TALLER FORMATIU I SIMULACIÓ D’EXAMEN (FCE) DE CAMBRIDGE (Migdia) – 8 HORES (TANCAT)

Contactes